50 g mąki kokosowej
10 - 50 g erytolu
1/4 łyżeczki cynamonu
100 ml gorącej wody
2 łyżeczki kawy rozpuszczalnej
100 g masła
100 g mascarpone
50 g masła orzechowego
wanilia
kakao
Mąkę kokosową sprażyć na patelni
przesypać do miseczki dodać 1/4 łyżeczki cynamonu 10 g erytolu , wymieszać
do 100 ml ciepłej wody dodać kawę dolać ją do masy z mąki kokosowej , dodać 50 g roztopionego masła wymieszać i wyłożyć do naczynia żaroodpornego wyłożonego papierem do pieczenia
wstawić na 15 minut do lodówki
100 g mascarpone , 4 g kakao aromat waniliowy 50 masła orzechowego , 50 g rozpuszczonego masła wszystko razem dokładnie wymieszać i wyłożyć jako kolejną masę
włożyć do zamrażalki na 2 h
MAKRO CAŁOŚĆ 1604 Kcal T 151 g B 29 g W 20 g
MAKRO NA 1 PORCJE - Kcal 401 T 38 g B 7 g W 5 g