SPÓD
50 g olej kokosowy
50 g masła
80 g wiórek kokosowych
30 g kakao
40 g erytrytol
MASA
250 g twarogu tłustego
250 g mleka kokosowego
50 g oleju kokosowego
100 g wiórek kokosowych
50 g erytrolu
20 g żelatyny rozpuszczoną w 2 łyżeczkach wody
aromat waniliowy
wiórki do posypania
masło i olej kokosowy roztopić , dodać mąkę kokosową , 8o g wiórek , kakao , 20 g erytorlu , wymieszać odstawić na 20 minut do schłodzenia , wyłożyć masę na spód
W thermomiksie zmieszać ser , mleczko kokosowe , aromat waniliowy , 50 g erytolu , wiórki , olej kokosowy roztopiony , masę wylać na dno
MAKRO K 3503 B 79,2 T 328,1 W 76,9
MAKRO NA 4 K 875,75 B 19,8 T 82 W 19,25
MAKRO NA 8 K 438 B 9,9 T 41 W 2,4