KETO PIZZA Z PATELNI

 2 PORCJE

15 g mąka migdałowa

15 g mąka kokosowa

40 g śmietana 30 %

2 g proszek do pieczenia

35 g masła

2 jajka

sól 

30 g cebula

100 g pieczarki 

oliwa 15 g 3 x 5 g 

120 g boczek 

25 g pasaty pomidorowe 

110 g mozarella

rukola



Jajka wbić do miski dodać pół łyżki oliwy , dodać masło ( musi być miękkie ) dolać śmietanę , mąki , proszek do pieczenia , sól , - zmiksować  , masę wylać i rozprowadzić równo na patelni , przykryć i smażyć na niewielkim ogniu 

 na oliwie z oliwek podsmażyć boczek dodać pieczarki i cebulkę doprawić  do smaku solą i pieprzem 

cebulkę pokroić w kostkę , pieczarki w kostkę odsmażyć na oliwie  0,5 łyżki


ciasto posmarować przecierem, na to boczek z cebulą i pieczarkami , posypać mozarelą , wstawić na mały ogień aż ser się rozpuści 


MAKRO 1 PORCJA  K  774  B  35,6  T 62,4   W  7