2 PORCJE
15 g mąka migdałowa
15 g mąka kokosowa
40 g śmietana 30 %
2 g proszek do pieczenia
35 g masła
2 jajka
sól
30 g cebula
100 g pieczarki
oliwa 15 g 3 x 5 g
120 g boczek
25 g pasaty pomidorowe
110 g mozarella
rukola
Jajka wbić do miski dodać pół łyżki oliwy , dodać masło ( musi być miękkie ) dolać śmietanę , mąki , proszek do pieczenia , sól , - zmiksować , masę wylać i rozprowadzić równo na patelni , przykryć i smażyć na niewielkim ogniu
na oliwie z oliwek podsmażyć boczek dodać pieczarki i cebulkę doprawić do smaku solą i pieprzem
cebulkę pokroić w kostkę , pieczarki w kostkę odsmażyć na oliwie 0,5 łyżki
ciasto posmarować przecierem, na to boczek z cebulą i pieczarkami , posypać mozarelą , wstawić na mały ogień aż ser się rozpuści
MAKRO 1 PORCJA K 774 B 35,6 T 62,4 W 7